ACG Manneken Pis Trail Zaterdag 25 augustus 2018!

Goed nieuws! De zesde editie van de MannekenPisTrail gaat door op zaterdag 25 augustus 2018. De afstanden zijn ook dit jaar 50, 35, 25 en 15 km. Er is ook een jogging van 6 km voorzien. We kunnen al verklappen dat de steengroeve van Lessines ook dit jaar terug in het parcours zit, niet alleen voor de deelnemers van de 50km, maar deze keer ook voor de 35km! Inschrijvingen zijn nu geopend! Hou ook onze website of Facebookpagina in de gaten!

6-15-25-35-50 Km

6-15-25-35-50 Km

Inschrijven

Inschrijven

MannekenPisTrail 2017 Aftermovie

MannekenPisTrail 2017 Aftermovie

Bevoorradingen tijdens de MannekenPisTrail 2018

Eerder kondigden we al aan dat Overstims de bevoorrading voorziet. Je kan nu bij de parcoursbeschrijvingen de overzichtskaarten met bevoorradingen vinden. Deze kaarten tonen per afstand de locaties waar jullie zich aan een bevoorrading mogen verwachten. Uiteraard is er voor iedereen ook nog een bevoorrading aan de finish voorzien.

Nog 3 weken tot de MannekenPisTrail! Zo was het vorig jaar!

Nog exact 3 weken tot de start van de MannekenPisTrail. Bij wijze van voorbereiding kan je zeker al eens dit leuke verslag lezen. MargoHermans nam vorig jaar deel aan de 25km en schreef toen haar impressies over de MannekenPisTrail neer in haar blog. Veel leesplezier! 📖 https://margohermans.com/2017/08/30/muur-van-geraardsbergen/

Voorinschrijvingen tot 18 augustus!

Ben je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan snel in via onderstaande link. Je hebt nog tot 18 augustus om je aan een voordelig tarief in te schrijven. Daginschrijvingen zijn ook nog mogelijk, weliswaar aan een meerprijs. Hopelijk tot dan! http://kraftmanchronotiming.be/Sign…/mannekepis%20trail.html  

Overstims verzorgt bevoorrading atleten tijdens de MannekenPisTrail!

De MannekenPisTrail heeft een traditie om onze atleten te voorzien van de nodige bevoorradingen. Een gedetailleerd overzicht van de bevoorradingen wordt binnenkort gepubliceerd, we kunnen alvast meegeven  dat Overstims de bevoorradingen voor de atleten zal verzorgen!