ACG Manneken Pis Trail Zaterdag 26 augustus 2017!

De 2017 editie van de MannekenPisTrail wordt een speciale editie. We richten ons traildorp op in het provinciaal domein de Gavers. Er zal voor elk wat wils zijn. Van een 8Km jogging, een 15Km minitrail tot de 25Km en 35Km Trails en tenslotte de ultieme 50Km Irontrail die exclusief de steengroeven van Lessines zal aandoen! Verrassing aan de start voor de eerste 100 inschrijvingen! Inschrijven kan hier!

8-15-25-35-50 Km

8-15-25-35-50 Km

Inschrijven

Inschrijven

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

ACG MannekenPisTrail steunt Hachiko!

De ACG MannekenPisTrail steunt de vzw HACHIKO, een door de overheid erkende maar niet gesubsidieerde organisatie, die mensen met een motorische beperking of epilepsie helpt. Afhankelijk van giften, sponsoring en de steun van sympathisanten wordt het mogelijk dat de vereniging de assistentiehonden (hulp- en meldhonden) volledig gratis kan schenken aan mensen die hen nodig hebben.…

2017 MannekenPisTrail Bevoorradingen

Zoals de vorige jaren staan we er op om kwalitatieve bevoorradingen aan te bieden aan onze atleten. Hier alvast een overzicht van de bevoorradingen. Parcours zoals aangegeven zijn voorlopig (definitieve vrijgave pas op de dag zelf).  

Nieuwe infobrochure beschikbaar!

Onze nieuwe informatiebrochure MannekenPisTrail is nu beschikbaar!

Aftermovie Geraardsbergen MannekenPisTrail 2016 nu beschikbaar!

Ewoud Van Lierde heeft weer een mooie aftermovie samengesteld van de 2016 editie van de MannekenPisTrail met heel wat mooie panorama’s van onze streek!