ACG Manneken Pis Trail Zaterdag 26 augustus 2017!

De 2017 editie van de MannekenPisTrail wordt een speciale editie. We richten ons traildorp op in het provinciaal domein de Gavers. Er zal voor elk wat wils zijn. Van een 8Km jogging, een 15Km minitrail tot de 25Km en 35Km Trails en tenslotte de ultieme 50Km Irontrail die exclusief de steengroeven van Lessines zal aandoen!

8-15-25-35-50 Km

8-15-25-35-50 Km

Waar ? De Gavers

Click to open a larger map

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

Aftermovie Geraardsbergen MannekenPisTrail 2016 nu beschikbaar!

Ewoud Van Lierde heeft weer een mooie aftermovie samengesteld van de 2016 editie van de MannekenPisTrail met heel wat mooie panorama’s van onze streek!

Meer foto’s van MannekenPisTrail gratis beschikbaar!

Fotografen Jo vander Trappen en Stijn Schoukens bezorgden ons hun foto’s die we zoals gewoonlijk gratis kunnen ter beschikking stellen van de atleten! Het gaat om foto’s genomen bij de start, op de Vesten, de kapelmuur op de Oudenberg, de Bosberg, na de boelaremeersen aan de baronie van Boelare en foto’s van het traildorp!

Uitslagen en eerste foto’s van MannekenPisTrail 2016

Het weer was fantastisch en zo ook de atleten. Proficiat aan jullie allemaal om ook dit jaar weer de flanken van de Muur en de Oudenberg, de Bosberg tot 2 maal toe te trotseren en daarna nog de Boelaeremeersen! 70 medewerkers en onze partners hebben er hopelijk voor gezorgd dat jullie van een toffe traildag…

Exra bevoorrading na de Muur in MannekenPisTrail!

Frank en Sabine voorspelden het al vorig weekend, het wordt prachtig weer op zaterdag. Bij de start rond 10u verwachten we 19 graden, perfecte temperatuur voor een trail. Tijdens de wedstrijd loopt de temperatuur verder op tot 26 graden tegen 12u. We hebben dan ook naast de 4 aanwezige bevoorradingen een bijkomende bevoorrading voorzien na…