ACG Manneken Pis Trail Zaterdag 27 augustus 2016!

De 2016 editie van de MannekenPisTrail kon genieten van stralend weer! De atleten waren weer fantastisch en trotseerden een nijdige beklimming van de Muur, de dubbele beklimming van de Bosberg en de Boelaremeersen om te finishen en konden nadien genieten van een duik in het zwembad en een hapje en een drankje in het traildorp! De editie 2017 wordt onze 5de editie, we beloven nog een extraatje!

Uitslag

Uitslag

Waar ?

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

MannekenPisTrail 2016 Aftermovie

Aftermovie Geraardsbergen MannekenPisTrail 2016 nu beschikbaar!

Ewoud Van Lierde heeft weer een mooie aftermovie samengesteld van de 2016 editie van de MannekenPisTrail met heel wat mooie panorama’s van onze streek!

Meer foto’s van MannekenPisTrail gratis beschikbaar!

Fotografen Jo vander Trappen en Stijn Schoukens bezorgden ons hun foto’s die we zoals gewoonlijk gratis kunnen ter beschikking stellen van de atleten! Het gaat om foto’s genomen bij de start, op de Vesten, de kapelmuur op de Oudenberg, de Bosberg, na de boelaremeersen aan de baronie van Boelare en foto’s van het traildorp!

Uitslagen en eerste foto’s van MannekenPisTrail 2016

Het weer was fantastisch en zo ook de atleten. Proficiat aan jullie allemaal om ook dit jaar weer de flanken van de Muur en de Oudenberg, de Bosberg tot 2 maal toe te trotseren en daarna nog de Boelaeremeersen! 70 medewerkers en onze partners hebben er hopelijk voor gezorgd dat jullie van een toffe traildag…

Exra bevoorrading na de Muur in MannekenPisTrail!

Frank en Sabine voorspelden het al vorig weekend, het wordt prachtig weer op zaterdag. Bij de start rond 10u verwachten we 19 graden, perfecte temperatuur voor een trail. Tijdens de wedstrijd loopt de temperatuur verder op tot 26 graden tegen 12u. We hebben dan ook naast de 4 aanwezige bevoorradingen een bijkomende bevoorrading voorzien na…