ACG Manneken Pis Trail Zaterdag 26 augustus 2017!

De 2017 editie van de MannekenPisTrail was een speciale editie met voor de eerste maal de doortocht door de steengroeven van Lessen. Eens vertrokken vanuit het traildorp op het provinciaal domein de Gavers trotseerden de atleten de Boelaremeersen, de Muur inclusief Kapelmuur, de steengroeven van Lessines, het natuurgebied aan de Marke en tenslotte als kers op de taart de Bosberg. Ruim 400 atleten trotseerden de MannekenPisTrail en genoten van een mooie trail!

8-15-25-35-50 Km

8-15-25-35-50 Km

Uitslag

Uitslag

MannekenPisTrail 2017 Aftermovie

MannekenPisTrail 2017 Aftermovie

Aftermovie MannekenPisTrail 2017 beschikbaar!

Ewoud Van Lierde heeft weer een mooie aftermovie samengesteld van de 2017 editie van de MannekenPisTrail met heel wat mooie panorama’s van onze streek!

Alle foto’s MannekenPisTrail 2017 beschikbaar!

Alle foto’s van de 2017 editie van de MannekenPisTrail zijn nu beschikbaar. Binnenkort volgt dan nog de enige echte aftermovie!

Deze MannekenPisTrail was de beste ooit :-)

Het weer was fantastisch en zo ook de 410 atleten. Proficiat aan jullie allemaal om ook dit jaar weer de Boelaremeersen, de flanken van de Muur, de Oudenberg, de Bosberg en de steengroeven van Lessines te trotseren! 85 medewerkers en onze partners hebben er hopelijk voor gezorgd dat jullie van een toffe traildag konden genieten.…

Follow the sunny trail!

Frank Deboosere voorspelt prachtig loopweer morgen, het parcours is er stilaan klaar voor en jij? Om alles in goede banen te leiden en de “trail” te volgen volg je de “ACG” pijltjes. Afspraak morgen in ons traildorp aan “De doos” op het Provinciaal Domein Gavers, Onkerzelestraat 280, Geraardsbergen vanaf 8u.